Har du en indre revysjel som ønsker å se dagens lys? Uansett alder, uansett erfaring: Vi ser etter DEG!

I februar 2015 relanserer Uka i Tromsø studentrevyen. I den anledning er vi på leting etter engasjerte personer som ønsker å lage en lattermild revy sammen med oss. For å lage en revy trenger vi både de som skal stå på scenen og de som styrer fra kulissene – både aktører, musikere, skribenter, sminkører, håndverkere, kostymeskapere og rekvisitører.

For de av dere som har lyst å være med å lage revy blir vi å arrangere flere sosiale aktiviteter. Revy skal være gøy! Vi kan også friste med ulike kurs med profesjonelle kursholdere. Det siste vi gjør før juleferien er som seg hør og bør å arrangere et knakende godt julebord med mat og drikke. Etter jul vil vi ha jevnlige øvinger frem til premiere i slutten av februar.

Som om ikke det var nok så får man som revydeltager snertne priser på ulike arrangementer under Uka, du vil komme inn i et nytt og spennende miljø (kanskje er det akkurat her du møter kjærligheten i ditt liv?) og vi gir deg selvsagt et attest for deltagelse. Sist men ikke minst sitter du igjen med minner for livet og den gode følelse av å skape noe spennende.
Vi håper du nå har lyst til å relansere revyen sammen med oss!

 

Vil du være med eller bare vite litt mer om UKAREVYEN 2016: meld deg inn i gruppa vår på Facebook

https://www.facebook.com/groups/1086803884677244/?fref=ts