programslipp

Posted by & filed under UKA13.

StudentUKA presenterer med stolthet programmet for UKA13.

UKA som i år avholdes 13.-24. februar, blir en periode stappfull av opplevelser og arrangementer for Tromsøstudentene. Arrangementente vil foregå på Driv og på Campus, både på dag- og på kveldstid. Og med UKAs trofast maskot, Knutis, som guide vil man nok finne noe for alle og enhver.

Leder for StudentUKA Lise Setsaas forteller at arbeidet med UKA13 for alvor tok til på starten av høstsemesteret i fjor. “Når UKA nå arrangeres er det omtrent tre år siden sist, så det har vært en del utfordringer å overkomme og det er mye hardt arbeid lagt ned i programmet som presenteres i dag. Styret som har jobbet med UKA13 er også helt ferskt, så mange av oss har mer eller mindre måtte lære jobben underveis. Takket være stor hjelp fra Driv er vi snart i mål”.

Årets studentuke har et bredt program med mange ulike sjangere og arrangement. Målet har vært å tilby varierte happenings – noe for en hver smak. “Vi er innom alt fra hip hop og pop, til rock, metall og ska” forteller booking og arrangementsansvarlig Ragnhild Thorbjørnsen. “Vi har inngått avtaler med andre lokale arrangører og gjennom vårt samarbeid med dem får vi muligheten til å heve programmet enda mer. Gutta i Tromsø Old School Metal Association går på scenen tirsdag 19. februar og har med det lagt sin årlige stortkonsert til StudentUKA. Det gleder vi oss veldig til. I tillegg har Dreamcatcher valgt å lansere sitt nye konsept under UKA13, noe vi håper får en god mottakelse fra publikum. Deres valentinsdagsarrangement er uten tvil det kuleste du kan ta med deg kjæresten på i år, så dette blir bra!”

Hele programmet avsluttes med en kjempefest på Driv 23. februar. UKA har her valgt temaet “After-ski”, noe som er passende for det som kanskje kan regnes for Norges kaldeste studentuke.

Fortsatt kan det være noen overraskelser på lur, stay tuned.

Sjekk ut programmet her!

 

Comments are closed.